joi, 12 august 2010

Semnele inceputului sfarsitului si lumea cu camasa noua


Lumea poarta o camasa invechita, ponosita, rupta pe alocuri ,daca nu peste tot, plina de praf si urat mirositoare.Omul cu greu isi mai da seama despre acest lucru. Candva era o camasa minunata, alba, stralucitoare, cu cingatoare aramie si usoara ca sufletul. Cu cat omul a iesit cu mintea din propria-I treime, camasa fiind uitata si nespalata atat timp si amar de vreme, ajunge sa se zdrentuiasca asemeni hainelor celor ce cersesc.Asa si sufletul ajunge sa cerseasca din conul de umbra in care pica si in care omul il baga din indiferenta.Cerseste asemeni cersetorului ce-l prefigureaza pe Hristos printre oameni, tanjind dupa un dumicat sub forma de rugaciune si meditatie.Este ca si cum ai spune ca-ti faci o pomana tie insuti pentru a iesi din intunericul in care dormi.
Acum timpurile impun de la Sine o camasa noua, o fortareata sufleteasca a increderii totale si redescoperirii lui Dumnezeu.Impunerile de acest gen si procesul firesc de epurare se fac cu jertfa pentru consacrare.Se spune ca pana si alesii vor fi sacrificati in final.Nu stim cand va fi acest final si nici nu spun ca este acum intr-un an, doi, dar sunt sigur ca pasim pe inceputul lui.Tot ce se intampla in jurul nostru nu face decat sa indeplineasca profetiile. Probabil in aceste vremuri, biserica ar trebui sa-si manifeste apostolicitatea peste tot in lume. Daca moastele descoperite in Bulgaria sunt cu adevarat cele ale lui Ioan Botezatorul, acesta poate fi luat ca semn al timpurilor ce sunt si ce vin.Descoperirea nu este intamplatoare ca timp si moment si nu este doar o revedincare istorica ci contureaza si un simbolism in spatele vazului.Sa nu uitam ca Ioan Botezatorul este cel care il vesteste pe Hristos acum 2000 de ani si vorbeste despre imparatia cerurilor.Acest simbolism poate determina si o aparitie reala in acest sens a unui om ce va pregati Calea Lui.In acelasi timp un altul se va opune. Astazi lumea poate fi considerata un desert in care daca strigi despre Calea lui Hristos si despre imparatia ce va sa vina, nu te aude nimeni sau daca te aude te ignora cu violenta.Este un timp ce poate prefigura o aparitie asemanaoare cu cea a Sf.Ioan Botezatorul.Mai mult decat atat, omenirea mai este in continuare sprijinita de trei oameni ce nu au murit ci s-au pastrat intregi, cu trupul in viata, din porunca Domnului. Dupa cum spune si Sfanta Scriptura si povestea frumoasa a Sf.Cuv.Andrei cel nebun pentru Hristos cu Epifanie :
-“ Este adevărat ceea ce se spune, că tunetele şi fulgerele sunt pricinuite de Proorocul Ilie, alergând cu carul său deasupra norilor şi urmărind un oarecare balaur?

- Nu, fiul meu, nu este aşa. Trebuie să fie omul peste măsura de prost ca să primească aşa ceva. Acestea le-au plăsmuit oamenii cei nebuni cu mintea lor. Unii, asemenea acestora, au spus şi că Hristos făcea înaintea iudeilor păsări de lut şi, dându-le suflare, le lăsa să zboare sau mai ziceau că zăpada este făina care cade din cer şi altele asemănătoare. Câte lucruri deşarte şi mincinoase au scris ereticii! Pe acestea fiecare creştin trebuie să le lepede.

Aşadar Ilie nu s-a ridicat la cer, nici nu şade în car, pentru că "nimeni nu s-a suit la cer, decât Cel Ce s-a pogorât din cer, Fiul Omului, Care este în cer" (Ioan 3,13). Are însă darul de a-L face milostiv pe Dumnezeu şi sa trimita ploaie pe pământ în zile de secetă.

Ilie trăieşte încă şi este cu trupul său, dar nimeni nu-l cunoaşte. Trăieşte şi Enoh şi are legătură cu mulţi, dar nimeni nu-l recunoaşte. Traieşte şi Ioan Teologul. Există şi trăieşte în lume ca mărgăritarul în noroi. A fost lăsat cu trupul pe pământ ca un trimis al lui Iisus Hristos, ca să-L facă milostiv faţă de păcatele noastre şi să-L oprească să ne şteargă de pe faţa pământului de fiecare dată când, cu dreptate se porneşte asupra-ne mânia Sa cea dreaptă, văzând greşalele noastre înmulţindu-se.”

In cartea Apocalipsei este scris: „Şi voi da putere celor doi martori ai Mei şi vor prooroci o mie două sute şaizeci de zile, îmbrăcaţi în sac. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Dumnezeului pământului. Şi de va vrea cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi-i mistuie pe vrăjmaşii lor; şi de va vrea cineva să-i vatăme, acela trebuie tot aşa să fie omorât. Aceştia au stăpânire să închidă cerul, ca să nu plouă ploaie în zilele proorociei lor, şi stă¬pânire au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei si-i va birui si-i va omorî”
Vezi Proorocul Isaia, care traieste cu 850 de ani inainte de venirea Domnului, la capitolul 60 intreaba de avioane,pentru ca el le vedea acum 2800 de ani: Doamne, ce sunt acestea care zboara si se intrec cu norii; si zboara ca porumbeii spre porumbarele lor si de huietul aripilor lor se tulbura vazduhul? (Isaia 60, 8).
Toti sfintii parinti cat si proorocirile din Sfanta Scriptura spun ca timpurile vor incepe atunci cand cel de-al treilea templu al lui Solomon va fi reconstruit, acesta este una dintre cele mai importante proorociri pentru noi crestinii in recunoasterea vremurilor.Despre acest subiect am scis un intreg articol si pe blog.Pe scurt, evreii vor sa reconstruiasca cel de-al treilea templu al lui Solomon pe vechiul amplasament unde acum este cel de-al treilea punct sensibil al credintei musulmane, Moscheea lui Omar. Piatra din care va fi construit templul este deja pregatita, taiata dupa metoda veche fara a folosi unelte de fier.Toate obiectele ritualice cat si costumul de ceremonie al inaltului preot ce va fi inscaunat – antihrist in viziunea crestina – sunt deja gata si le puteti viziona chiar si pe youtube.
Un sfant rus spunea in urma cu vreo 60 de ani ca atunci cand in Rusia cupolele bisericilor vor fi poleite cu aur atunci va incepe sfarsitul.Dar nu l-a luat nimeni in seama pentru ca la vremea lui toate bisericile erau poleite cu aur.Dupa putin timp s-a instaurat comunismul condus de Stalin iar acesta a dat ordin sa fie luat tot aurul de pe cupole si din biserici , ramand cupolele bisericilor pustiite de bogatie.Dupa caderea regimului comunism prin 90 si ceva Patriarhia s-a apucat sa refaca cupolele bisericilor tot cu aur.Deci profetia s-a implinit.
Sfantul Cosma al Etoliei spunea prin anul 1750 : “din scoli vor iesi lucruri pe care mintea voastra nu si le poate inchipui, veti vedea in camp carute fara dobitoace alergand mai repede decat iepurele.Va veni vremea cand locul acesta va fi incins cu un fir, cand oamenii vor vorbi din locul acesta la Constantinopole ca si cand ar fi in aceeasi camera.Veti vedea pasari ce arunca foc in lume.”
Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan Teologul, vorbeste in apocalipsa despre pecetluirea intregii omeniri, adica insemnarea ei cu 666 numarul omului.Deja nu prea mai putem cumpara sau vinde fara codul de bare.Romania sta bine la acest capitol insa tarile dezvoltate sunt deja sub puterea codului de bare.Dupa cum vedeti si in Romania pietele cu tarani deja incep usor, usor sa dispara, lasand locul super marketurilor.Taranii cu hrana naturala, mai sanatoasa, vor disparea de pe piata in curand lasand loc importurlor cu rosii de plastic sau celor crescute in conditii de viata artificiala.Zilele trecute imi povestea un muzician de New York ca alimentatia a ajuns o problema foarte mare in America.Imi spunea ca este aproape imposibil sa faci rost de legume si fructe pur naturale asa cum este la noi pe piata.Evident ca l-am intrebat “ dar cum sunt legumele la voi?”. Si-mi spune : “ spre exemplu, rosiile, sunt tinute in niste cladiri mari, adica depozitate acolo cand sunt verzi si dupa vreo 2 saptamani camerele respective sunt stropite cu niste substante si gaze care le fac sa se coaca si sa arate impecabil.Asta se intampla si din cauza faptului ca in New York sunt 20 de milioane de oameni si consumul este foarte mare.Trebuie sa fi foarte bogat ca sa iti poti permite sa faci rost de mancare naturala 100 %.”
Prezentam intr-un articol pe blog un clip despre substantele toxice care sunt folosite mai in toate produsele de pe piata. Proorocirile vin si spun ca in timpurile de pe urma manacarea si apa va fi ca otrava.Bunicul meu a trait pana la varsta de 102 de ani si cred ca i s-ar fi parut de-a dreptul ireal sa trebuiasca sa isi cumpere apa pentru ca cea de la robinet nu mai este buna, de altele nici nu mai vorbesc. Bucurandu-ma de prezenta aparitiei fiului meu pe lume in urma cu trei luni, aam inceput sa ma intreb serios cum sa ii fac hrana cat mai naturala.Ma gandesc ca este nesanatos ca un om sa traiasca o viata intreaga cu hrana toxica, nu?Descopar ca si pe piata la tarani, o mare parte din legume si fructe sunt importate sau crescute cu seminte din : Olanda, Belgia, Brazilia si altele.Acum s-au prins ca lumea cauta produse romanesti si te pacalesc pe fata.Mai ramane solutia cunostintelor de pe la tara care sunt cat de cat sigure.Ma uit acum in jurul meu si ma intreb ce nu are cod de bare, sa vedem……painea si probabil furculitele.Apa are si ea aceeasi suferinta. Bineinteles ca daca stai sa analizezi la rece, codul de bare nu este decat o solutie pentru organizarea produselor de piata a 6 miliarde de oameni.Si chiar faptul ca matricea de baza pentru recunoasterea codului de catre calculator este compusa din trei de 6 ai putea spune ca este banal.Dar cand stai sa te gandesti ca cineva a spus acest lucru in urma cu 2000 de ani si ca multi altii au proorocit-o cu multe sute de ani in urma, atunci chiar te poti intreba daca nu cumva aceasta “prostie” nu are si o noima de adevar. Si daca are o noima de adevar, care este acela? Chiar daca aceasta nu ar fi gandita pe fondul unui plan diabolic, simplul fapt ca profetia se implineste chiar si printr-o “ coincidenta” ar trebui sa trezeasca mintea umana. Imaginati-va cum ar fi ca in aceste timpuri sa apara doi propovaduitori ai imparatiei Domnului, care sa mearga din tara in tara si sa vorbeasca deschis prin piete ? Cum ar fi tratati? Cum ar fi vazuti chiar si de noi ce judecam fel si fel de lucruri? Nu oare ca pe niste nebuni? Probabil vom asista si la acest lucru dupa reconstructia templului de la Ierusalim. Important este ca omul sa nu traiasca nelinistea cea rea ci cea sufleteasca, cea care readuce constiinta la Dumnezeu, la Hristos si la propria identitate, munca cu sine insusi si zdrobirea patimilor.Nu contemplarea este solutia ci aplicarea directa de zi cu zi a lucrului cu sufletul.Din aceasta cauza intelepciunea este sa nu te ingrijorezi pentru iluzie si materie mai ales cand ea este zguduita din temelie de catre insusi Tatal nostru pe care cu greu il recunoaste omul si il gaseste. Iubirea fata de Tatal este si in facerea voii Sale.
Sfantul Efrem Sirul (306 - 374) a lasat in urma urma sa profetii despre timpul Domnului dupa ce a trait in duh experiente Dumnezeiesti. Cateva din lucrurile spuse le gasiti mai jos :
“ După îngăduinţa Dumnezeului Celui Sfânt, va lua stăpânire ca să înşele lumea, fiindcă s-a înmulţit păgânătatea lumii, şi pretutindeni, tot felul de lucrări rele se lucrează. Şi pentru aceasta, Preacuratul Stăpân va slobozi duhul înşelăciunii, ca să ispitească lumea pentru păgânătatea ei, de vreme ce oamenii au voit a se depărta de Dumnezeu şi a-l iubi pe vicleanul (2 Tesaloniceni 2, 11).
Când va vedea necazul acela nemângâiat, făcut pretutindeni, peste tot sufletul care nu va avea de nicăieri mângâiere, iarăşi nici slăbire, pe pământ şi pe mare; când va vedea toată lumea tulburată şi va fugi fiecare să se ascundă în munţi, unii adică murind de foame, iar alţii ca ceara topindu-se de sete. cumplită şi nu va fi cine să-i miluiască pe ei; când va vedea toate feţele lăcrimând şi cu dorire întrebând dacă se mai află oare vreun cuvânt al lui Dumnezeu pe pământ. Şi nicăieri nu-l va auzi.
LUAŢI AMINTE, FRAŢII MEI, LA COVÂRŞIREA FIAREI ŞI MEŞTEŞUGIRILE VICLENIEI, CUM DE LA PÂNTECE ÎŞI ÎNCEPE LUCRAREA: CĂ DUPĂ CE SE VA STRÂMTORA CINEVA DE LIPSA DE BUCATE, SĂ FIE SILIT A PRIMI PECETEA ACELUIA, PĂGÂNESCUL CHIP, DAR NU PESTE TOATE MĂDULARELE TRUPULUI, CI PESTE MÂNA DREAPTĂ, AŞIJDEREA ŞI PE FRUNTE, CA SĂ NU AIBĂ STĂPÂNIRE OMUL A SE PECETLUI CU MÂNA DREAPTĂ CU SEMNUL SFINTEI CRUCI, IAR PE FRUNTE NICIDECUM A SE ÎNSEMNA CU SFÂNTUL NUME AL DOMNULUI, NICI CU PREASLĂVITA ŞI CINSTITA CRUCE A LUI HRISTOS ŞI MÂNTUITORULUI NOSTRU. CĂ ŞTIE TICĂLOSUL CĂ, DACĂ SE VA PECETLUI CINEVA CU CRUCEA DOMNULUI, SE RISIPEŞTE TOATĂ PUTEREA, LUI ŞI PENTRU ACEASTA PECETLUIEŞTE DREAPTA OMULUI, CĂ ACEASTA ESTE CEA CARE PECETLUIEŞTE TOATE MĂDULARELE NOASTRE. ASEMENEA ŞI FRUNTEA, CARE ESTE CA UN SFEŞNIC CE POARTĂ PE FAŢĂ FĂCLIA LUMINII, ADICĂ SEMNUL MÂNTUITORULUI NOSTRU.
Iar Domnul nostru va veni pe pământ pe nori luminoşi, ca un fulger înfricoşat (Matei 24, 27-28). Dar vrăjmaşul nu va veni aşa, că este viclean. Se va naşte, cu adevărat, dintr-o fecioară spurcată care va fi unealta lui. Şi nu el însuşi se va întrupa, ci cu acest fel de chip va veni preapângăritul, ca un fur, ca să înşele pe toţi: smerit, liniştit, urând cele nedrepte, dinspre idoli întorcându-se, evlavia mai cu seamă cinstindu-o, bun, iubitor de săraci, peste măsură de frumos, prea cu bună aşezare, blând către toţi, cinstind cu cuviinţă neamul iudeilor, fiindcă ei aşteaptă venirea aceluia. Şi, pe lângă toate aceste senme, va face arătări şi înfricoşări cu multă stăpânire. Se va făţărnici cu vicleşug, să placă tuturor, ca degrabă să fie iubit de către mulţi. Daruri nu va lua, cu mânie nu va grăi, mâhnit nu se va arăta şi cu chipul bunei rânduieli va amăgi lumea, până ce se va face împărat.
Şi după ce multe noroade şi gloate vor vedea nişte fapte bune ca acestea şi puteri, toţi cu o socoteală se vor face şi cu bucurie mare îl vor propovădui pe el împărat, zicând unii către alţii: “Au, doară, se mai află vreun om bun şi drept ca acesta?” Şi, mai mult, poporul cel ucigaş al iudeilor îl va cinsti şi se va bucura de împărăţia lui. Pentru aceea, ca unul ce va cinsti mai mult locul şi templul evreiesc, va arăta lor că are purtare de grijă pentru dânşii. Cu minciuni [înşelări] va înmulţi semne în mulţime. Şi stând înainte multe alte popoare şi lăudându-l pe el pentru năluciri, va striga cu glas mare, încât se va clinti şi locul întru care popoarele vor sta înaintea lui, şi le va grăi cu îndrăznire: “Cunoaşteţi toate popoarele puterea şi stăpânirea mea. Iată, înaintea voastră a tuturor poruncesc acestui munte ce este de cealaltă parte, ca acum să se mute de aici, de această parte de mare, prin cuvântul meu”. Şi va zice spurcatul: ”Ţie îţi poruncesc: Mută-te dincoace de mare!” Şi va alerga muntele în ochii privitorilor, însă nicidecum clătindu-se din temeliile Sa-le, căci cele ce Dumnezeu Cel Preaînalt dintru începutul zidirii le-a întărit şi le-a înălţat, asupra acestora preaspurcatul stăpânire nu are, ci va amăgi lumea cu năluciri vrăjitoreşti. Şi, iarăşi, altui munte ce va sta în adâncul mării celei mari, fiind ostrov foarte mare, îi va porunci să se ducă şi pe uscat să stea în ţărmuri veselitoare spre veselia privitorilor, ostrovul nicidecum din mare mişcându-se. Iar balaurul îşi va întinde mâinile sale şi va aduna mulţime de târâtoare şi de păsări. Aşijderea va păşi pe deasupra adâncului şi ca pe uscat va umbla peste el şi le va năluci pe toate. Şi mulţi vor crede şi îl vor slăvi pe el ca pe un dumnezeu tare. Iar ochii inimii celor ce vor avea pe Duinnezeu întru ei, se vor lumina şi cu de-amănuntul vor privi prin credinţă curată şi vor cunoaşte înşelăciunea lui. După aceasta se va sui pe apa mării şi aşa va umbla pe apă ca pe uscat. Şi aşa, va năluci şi va înşela lumea şi mulţi vor crede lui şi îl vor slăvi pe el ca pe un dumnezeu tare. Iar câţi vor avea frica lui Dumnezeu întru dânşii şi ochii inimii luminaţi, vor cunoaşte cu adevărat că nici muntele nu s-a mişcat din locul său, nici ostrovul nu S-a mutat din mare pe pământ.”

15 comentarii:

 1. Extraordinare si pline de Lumina si Adevar toate cele expuse aici!
  Ma bucur ca exista oameni ca dumneavostra ce inteleg spiritualitatea si expun logic, onest, fara a interpreta deviant toate cuvintele de invatatura si profetiile!

  RăspundețiȘtergere
 2. eu sper ca toate sa se intample in viitorul apropiat...ne-am merita soarta...
  tocmai ce am vazut una din emisiunile la care ai fost invitat, si spuneai ceva de obiecte straine aparute in casa...ca nu ar trebui atinse si altele...daca insa cineva din casa ia in mana acel obiect...ce ar trebui facut?
  sper sa dai un raspuns...stiu pe cineva care are o mare dilema, gasind in casa o batista rosie, straina, innodata intr-un colt

  RăspundețiȘtergere
 3. in primul rind vreau sa te felicit pentru copil, sa-i urez multa sanatate bebelusului si mamei, sa-i dea cit mai mult lapte de la sin si sa va bucurati de el.

  in al doilea rind sa-ti multumim pentru articole, sint deosebite si minunate. imi doresc tare mult ca tot mai multi sa le citeasca si sa deschida ochii. eu personal recomand acest blog multor cunostiinte dar... de multe ori este in van.

  nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, sint uimita chiar sa vad cum aluneca oamenii la extreme, cei mai multi pe panta negativa si se considera ca fiind ceva normal.

  schimbarea care are loc ne afecteaza pe toti deopotriva , important este cum privim asta si cum o primim. alegerea este la noi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Referitor la 666 sau mai exact la orice simbol, cred ca e important de stiut ca un simbol nu are decit puterea pe care o primeste prin modul in care cineva il percepe,Asa cum semnul crucii nu are valoare pt un musulman, sau invers semiluna e fix zero pt un crestin.
  Poate merita sa va intrebati de ce 666 are in zilele noastre o semnificatie malefica, in timp ce pe piatra funerara a unei femei dace scria printre altele ceva de genul-Doamne ao grija de sufletul meu , fiindca eu sunt din neam cu 3 de 6 ...Daca e cineva interesat, sa citeasca "Noi nu suntem urmasii Romei"
  mariushdsc@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 5. In general un farmec e facut pentru o anumita persoana, deci are un program direct si cu tinta precisa.Daca cineva pune mana pe acea facatura, din afara familiei, efectul nu este acelasi dar dupa cum se spune "ia scaieti ".Deci ceva energii malefic informate ia asupra sa.

  RăspundețiȘtergere
 6. cel mai bine este sa nu atingi nimic ce ti se pare ciudat de acest gen.facatura respectiva trebuie dusa afara din casa si ingropata in pamant odata cu farmecul.Dupa asta se cere spalare cu apa sfintita, insemnare cu sf.mir,rugaciune si post.

  RăspundețiȘtergere
 7. Doru,am o mare rugaminte la tine..(stiu ca nu are legatura cu postarea)roaga-l pe Oreste sa faca/sa faceti o emisiune despre Medicina Sacra..tainele ei o stiu sihastrii,prelatii care de obicei traiau pe inaltimi si de la care cereau sfat-potrivit traditiei crestine chiar domnitorii(vezi "Daniil Sihastru-Dimitrie Bolintineanu")Cinul calugaresc si preotesc are o medie de varsta superioara tuturor celorlalte categorii sociale.De ce?Daca in trecut Celsus folosea pana la 20 de leacuri azi medicul incearca pe oameni(ca pe cobai)peste 300 000 de medicamente(hidrocarburi nesaturate)care trateaza DAR NU VINDECA!Peste 15% din toate bolile reprezinta reversul-toxicul introdus in organismul bolnavului care inconstient isi scurteaza zilele..Fiecare planta are un rol anume si special in ecosistem..geto-dacii stiau asta..iar cunoasterea acestora a fost privilegiul divin daruit omului de Dumnezeu..Nu poti vindeca partea daca nu stii INTREGUL(Platon)Nu am apucat sa-i spun la Oreste cand a fost la Arad..Multumesc.Daniela(Arad)

  RăspundețiȘtergere
 8. Doru am sa-ti trimit un mail despre un subiect mai putin cunoscut/cunoscut dar deloc dezbatut.Sper sa-ti fie si tie de folos si tie si tuturor persoanelor interesate.

  Numai bine!
  Daniela(Arad)

  RăspundețiȘtergere
 9. A cere lui Dumnezeu puterea de a iubi cu adevarat este ceea ce ar trebui staruit in rugaciune...nu sanatate!De ce preotii nu spun clar si raspicat lucrul acesta in biserica dupa terminarea slujbei?!!!
  Cereti si nu stiti ce cereti se mentioneaza undeva in Biblie...cand oamenii sunt sanatosi cata mandrie si tampenii nu fac,boala ii face mai smeriti,mai cu teama si respect fata de Dumnezeu,isi gasesc timp de meditatie, comunicare,cauta gemand...divinul! Iata de ce Pascal afirma ca "boala este starea naturala a crestinului"
  Desigur a iubi cu adevarat inseamna sa suferi pentru altii,sa renunti la multe lucruri lumesti,etc...suntem doar niste nemernici egoisti si tot vorbim atat de cele sfinte si de zorii unei revolutii spirituale asa cum mai recent aud.Astia pe ce lume traiesc oare?Exista atata suferinta in jurul nostru,si suntem inca teribil de inchinati banilor si de ignoranti cu aproapele nostru,culmea unii se pretind initiati in nu stiu ce tehnici spirituale,insa fac cursuri de initiere vezi bine, la niste preturi chiar nesimtite!Pe cine slujiti de fapt domnilor?
  Il avem pe Iisus,insa noi ne incredintam inimile la atati falsi profeti moderni,personaje bizare ahtiate de bani sau de preamarirea sinelui care publica tot felul de vrajeli..ca na, le-a dat cineva capacitatea de a fi persuasivi si abili intelectul(sialte felurite alifii)cat sa sminteasca masele nu gluma.Ce are de-a face oameni buni logoreea acestora cu mila,modestia,smerenia,bunatatea,taina sfanta a trairii cu inima voastra ...treziti-va!,Dumnezeu nu face planuri de pomana!!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. Multumim pentru blog ! Informatii cu adevarat utile pt aceste vremuri de pe urma... Asteptam cu nerabdare si alte articole !

  RăspundețiȘtergere
 11. MULTUMESC! FOARTE MULTE LUCRURI CU ADEVARAT DE FOLOS OMULUI!

  RăspundețiȘtergere
 12. Salut. Sunt o persoana cu credinta in Dumnezeu si nu spun ca e scris in Cartea Sfanta nu se va adeveri, dar nu stim cand si cum. E ok sa luam in seama si sa relatam unele fapte - gen se darama nu stiu care templu - dar speculatiile pe marginea subiectului nu cred ca sunt bune. Daca nu s-a intamplat, atunci nu avem despre ce vorbi, putem, inca o data spun, doar specula. Va rog nu-mi interpretati cuvintele gresit, dar sunt multe minti luminate cu lanterna pe lumea asta, iar astfel de comentarii, presupuneri, nu le fac deloc bine. Un pic de prudenta nu ar strica. Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 13. Cum poti sa rezolvi o “situtie” ce sti ca este urita si pe care vrei sa o scoti sau mai bine spus sa te scoti?. Ce stie lumea, ce crede ca stie lumea sau cei place sa creada?. Dumnezeu si cei cazuti intr-un moment de orgoliu, nebunie, ect., pierduti de sub control au spus: sa facem omul pentru a ne servi si mai mult sa-l facem sa creada ca seamana cu noi. Si uite asa omul a servit stapinului. Dar dumnezeu cu cei cazuti au mai spus ca omul este slab, prea slab. Roadele nu au multumit stapinul. Si ce a mai spus dumnezeu: sa punem in codul adn o gena ucigasa ca sa ascunda, de ochi cei veniti din ceruri, oribila(abominatia) “cratie”. Omul nu stie ca ori ce ar face se duce pe “Apa Simbetei”. Cind domnu trufas a vazut ca nu are ce culege isi doreste sa puna mina(ca si altii dealtfel) pe stiinta “Celor Vechi” si incearca sa atraga cu propriai lumina ce nu a avut. Evident ca nu a reusit. Dar a facut o schema pe care masonasii o stiu din scrieri: a varsat din saminta lui intr-o femeie rezultind un copil cu calitati dumnezeiesti. Copilul nu s-a lasat stapinit. Nascut cu un scop ce trebuia sa satisfaca cerinta bolnava a lui dumnezeu “atragerea si contolul fluxului teluric” prin stiinta Celor Vechi. Credeti ca ii pasa de masa asta de manevra?. Sa mergem mai departe in a intelege ce se intimpla. Copilul trbuia sa satisfaca scopul final si prin copil tatal ar fi stapinit forte pe care si le doresc atit de multi(puterea asupra materiei). Cid isi da seama ca lucrurile degenereaza si ca el marele dumnezeu va fi facut vinovat nu in ochii lumii de care prea putin ii pasa ci in ochii Imparatului si a consiliului(“Domnul Cerului”, planului din care vine) ia decizia ca o parte din semintiile rezultate din acuplarea cazutilor cu femeiile oamenilor sa dispara de pe fata pamintului distrugind cit trbuie. Cei cazuti se retrag in alt plan facind aliante. Pe pamint ramin o parte din progeniturile cazutilor. Sa se inteleaga ca cei cazuti au progenituri si in alte dimensiuni, altii decit cei aflati pe pamint. Rezerva poate?. Cind ma refer ca a facut omul nu ma refer la toti oamenii de pe pamint ci la omul dumnezeiesc cel ce are in adn secvente din sefirot. Omul de-a lungul unor vremuri a pervetit calitatea dumnezeiasca prin sacrificii de singe. Dumnezeu hotareste sa plece de pe pamint urmind sa vina la sfirsitul vremurilor sa culeaga roadele. Cu dumnezeu au plecat prea putini cazutii, celorlalti placandu-le ce este pe pamant. Placerea carnii. Au fost constienti ca odata ce vor pleca trebuie sa si plateasca faradelegile lor. Dumnezeu nu a vrut sa fie tras la raspundere pentru prostia celor cazuti si cum avea de cules si roade face schema in citiva pasi luminosi. Sa fie in ochii lumii ca un bun dumnezeu. Stiti poveste mincinoasa a lui Isus cu asa zisul sacrificiu. Unde nu exista sacrificiu nu exista mintuitor. Cel “LUMINOS” se sacrifica devenind “MINTUITOR” prin caderea in Golgota. Lumea ca rezultat al pacatului nu stie ca dumnezeu nu vine pentru ei ci pentru a culege roade. Dar cum sa intelegem partea intunecata asa zisa opusa lui dumnezeu?. Pai sa vedem?. Unde este dumnezeu acum???…. . Unde este diavolul acum???…. . Stiti cum este cu usa din dos?. Lasa impresii, bagate la fund si priveste din afara celor ce cred ca stiu sa joace sah. Dumnezeu trebuie sa pedepseasca pacatele diavolului. Ce chip are dumnezeu in parte nevazuta, nestiuta de om. Dumnezeu sa salveze lumea de dumnezeu?. Ce parere aveti de asa zisul “liber arbitru”?. Liber arbitru in casa stapinului?. Numai prostii, idiotii, credulii o cred. Omule ai facut tu oare adn-ul?. De ce se spune ca atunci cind omul o sa ajunga sa invete despre adn apare si sfirsitul. Dumnezeu a asigurat patentul fiti sigur de asta. O fi el bolnav dar prost nu este. Despre patent se pot spune foarte multe dar in acelasi timp si foarte putine. Se stie ca reptilienii au bagat coada. Priveste rasa galbena.

  RăspundețiȘtergere