joi, 8 aprilie 2010

Hristos a Inviat!


Hristos a inviat!

Va doresc zile minunate dragi prieteni si fie ca Dumnezeu sa straluceasca in fiecare din voi tot mai puternic zi de zi. Asa cum spune si melodia : "Fir de aur se înalta, catre Soare mereu,
Fir de aur, vis de aur,Cântul vostru si al meu..." tot asa sa ne punem si noi glasurile inimilor intr-un gand si sa spunem Hristos a inviat!
Mantuitorul nostru a venit aici pentru oameni, pentru iubire, pentru iertare, pentru slujire si nu pentru a fi slujit, pentru rascumpararea greselii noastre a tuturor, pentru fericirea sufletului nostru si pentru lumina ochilor nostrii.Hristos nu este numai "seful" din nori sau inima ci mai ales prietenul cel mai bun al omului, al fiecaruia din noi, prietenul de catarama al fiecarui adolescent, partenerul de joaca al fiecarui copil, prietenul pe umarul caruia poti plange la maturitate si tovarasul de-o viata care-ti intinde mana catre vesnicul taram al Sau...Daca facem o punte in timp prin prisma imaginatiei si intelegem daruirea Sa pentru om clipa de clipa a existentei Sale, ne dam seama ca nimanui de pe aceasta lume nu trebuie sa-i dam locul cel mai inalt din sufletul nostru.Numai din intelegerea acestei prietenii putem simtii si intelege atunci cand spunem : " Slava Tie Doamne, Slava Tie! ".Si nu uitati ca cei mai buni prieteni sunt cei care asculta ceea ce nu spui !
Va dedic cu drag aceasta melodie, caci este de la Hristosul din oameni pentru oameni.Ma intreb de ce nu se compun versuri atat de frumoase si la ora asta in Romania.De ce nu putem face oare muzica cu mesaje frumoase? Am redescoperit-o dupa mult timp si ma gandeam ca daca Aurelian Andreescu ar fi fost in America, probabil ajungea un mare cantaret.
Asa dar " auzeala" placuta!

4 comentarii:

 1. ADEVARAT A INVIAT !

  Toate cele bune tie ,familiei tale si tuturor celor care va inconjoara !
  ADEVARAT A INVIAT ...TUTUROR !
  Cand vom stii sa citim in noi aspiratiile acestor clipe ,linistea,impacarea ,bucuria si recunostiinta ,atunci ,si numai atunci ,lumea va fi cu totul alta !
  Ne-am nascut sa fim IMPARATI si nu cersetori.Asta e menirea !Cand vom intelege JERTFA si cand vom intelege INVIEREA si INALTAREA vom IMPARATI pamantul.Promisiunea exista dar implinirea profetiei depinde de gesturi simple si constiente : ceva mai multa intelegere,ceva mai multa blandete,ceva mai mult avant si speranta...si o lacrima in coltul ochiului,o lacrima de recunostiinta :
  MULTUMESC !
  Multumesc mult !
  Iubite-voi Doamne mereu
  Asezat intre roua si cer
  Iti astern pod de flori
  Curcubeu de culori
  Eu sa urc
  Iar Tu sa cobori
  Sa traiesc implinit,sa iubesc
  Si in taina
  Nestiut de nimeni
  Sa sper...

  RăspundețiȘtergere
 2. ADEVARAT A INVIAT!IMI DOREAM FOARTE MULT SA MAI POSTATI PE BLOG ,ASTEPT IN FIECARE ZI SA INTRU SI SA CITESC LUCRURI PE CARE LE SCRIETI CU CALDURA SI IUBIRE.VA ROG SA PUNETI PE INTERNET CODUL LUI ORESTE EMISIUNEA DIN VINEREA MARE CU TEMA "DESPRE MANTUIRE".VA MULTUMESC!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hristos a Inviat! Doru Dumnezeu sa iti dea sanatate, tot se scrii (s-au spui la TV) este minunat. Te-am mai intrebat cand ai avut timp sa inveti atatea lucruri frumoase? Esti asa de tanar.Ii multumim lui Dumnezeu ca exista asemenea oameni!

  RăspundețiȘtergere
 4. Adevarat a Inviat!
  Iti multumesc pentru minunatele cuvinte ce ajung sa ne mangaie sufletul!
  Ma alatur celor ce doresc sa postezi emisiunea "Codul lui Oreste" din vinerea mare.
  Multumesc anticipat!Numai bine! Iunia

  RăspundețiȘtergere