joi, 21 ianuarie 2010

Video - Un om de apreciat

Monahului Filotheu la dezbaterea nationala asupra documentelor electronice (2 aprilie 2009)
Filotheu transmite informatii unor urechi ce nu vor sa auda si unor ochi ce nu vor sa vada.Uita-ti-va la cei din jur sa vedeti cat de plictisiti si total decuplati sunt la declarartia Monahului Filotheu.Probabil il credeau nebun.Este interesant de urmarit pana la capat.

9 comentarii:

 1. Eu cred ca e o problema Dl.Bem cu intelegrea lui 666.
  Practic el reprezinta Satana dupa spuesele lui IISUS si a Sf.Apostoli. Semnele nu-s cipurile si insiruirea de cifre care dau 666. Semnele vor fi sufletele care vor fi insemnate cu 666 cu satana.Un suflet nu ai cum sa-l insemni cu un CIP sau cu o foaie pe care codul de bare e 666. Cheia e in sange si in trupul pacatos si necurat care va fi unul si acelasi cu Satana. Semnul e in mana si mintea cu care pacatuiesti si nu pe ele. Adica cumva un criminal un violator un pervers un om a lui Satana care nu va fi insemnat cu ce spune Ieromonahul va scapa de judecata lui IISUS,adica el nu apartine imparatiei Anticriste? Nu semnele materiale ci cele sufletesti vor fi citite,in sange si in suflet vom fi insemnati cu 666 si nu pe trup sau in Buletin. Cel putin asa vad eu problema la dimensiunea realitatii de azi. Doar nu credti ca Sf. Apostol Pavel a gandit la paspoarte electronice si coduri bancare ci CARD/DRAC bancar si mai stiu eu ce. S-a referit strict la sufeltel,acolo ataca diavolul. IISUS a zis sa-ti tai mana si sa-ti scoti ochiul cu care pacatuiesti,dar asta nu inseamna ca nu mai poti pacatui. Au fost spuse vorbe putine ce au cuprins imens. IISUS a venit sa ne salveye sufletele nu trupurile si in tot ce yice ca trebuie salvat si ca ce e de pierdut si de insemnat e vorba de suflet. Trupul e trecator. Azi esti maine te imprastie vantul si nu va ramane urma de cip sau pasaport biometric.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu cata luciditate a prezentat problema cipurilor. A si accentuat ca nu subliniaza ca ar fi acesta semnul fiarei insa e un potential candidat pentru acele vremuri din Apocalipsa. Si pe buna dreptate ca asa si este. Cine nu vede aceasta, din partea mea, il consider un orb si un ignorant. E clar ca daca cineva vrea sa controleze deplin lumea e de ajuns sa faca o baza de date tuturor si sa tina cont de orice lucru personal facut de aceasta persoana, astfel incalcanduse legea universala la Liber Arbitru pe care Dumnezeu L-a dat ca lege in Univers.
  Asa ca realizati la ce evenimente istorice participati in mod detasat, fara implicare activa, mai tarziu sa nu va aud ca ceilalti nu au fost in stare sa faca nimic si ca voi sunteti doar victimele inactiunii lor, intrucat fiecare din noi poate schimba lumea si ea devine mai puternica daca ne unim pentru un anumit scop!
  Sunt contra acelor cipuri menite de a ne cotrola!
  La ora actuala nu puteti vedea consecintele, eu vad doar controlul potential, insa daca nu vreti sa dati socoteala de orice actiune inocenta a voastra care pentru ei va fi ceva grav, realizati situatia cu care ne confruntam acum. Dupa parerea mea Romania se supune tuturor legilor noi ce circula prin lume. Ar fi pacat sa nu ne organizam si singuri tara daca cei de la guvernare nu o pot realiza!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine spui Sorin Di Rokoko:un suflet nu ai cum sa il insemni cu un CIP sau cu o foaie pe care codul de bare e 666.Cheia e in singe si in trupul pacatos....
  Avind in vedere acest lucru .....vreau sa cred ca toate acestea sunt o alta incercare ,prin care,se pare ca " trebuie" sa trecem ,cu cit este mai grea daca avem credinta in DUMNEZEU (cu tot ceea ce implica credinta adevarata , tot echipamentul :).....cu aceeasi masura ne va fi si "rasplata " (daca pot sa spun asa)

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Iubire, înseamnă şi să nu îi judeci pe semenii tăi. Noi putem rezolva toate problemele care ne frământă, putem ţine piept răului, prin RUGĂCIUNE! Ne putem ruga cu toţii, din suflet, măcar 5 minute pe zi ca Dumnezeu să ne lumineze tuturor sufletul şi mintea: celor care ne conduc, celor care vor să ne ducă în ispită, duşmanilor, prigonitorilor, prietenilor, părinţilor, fraţilor, copiilor.

  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi, păcătoşii!

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere