joi, 28 ianuarie 2010

Purtarea lui 666


Raspund aici atat celor ce au postat la " video - un om de apreciat " cat si celor ce se regasesc in aceeasi idee si anume ca putin important este semnul fiarei atata timp cat il ai pe Hristos in suflet si te rogi Lui.Multi spun ca putin important este sa ai un pasaport biometric, ca putin important este daca ai cip sau nu implantat, ca putin este daca tu porti sau ai la indemana numarul 666 daca tu te rogi Domnului.Culmea este sa pana si Sfantul Sinod este oarecum de aceeasi parere.Ciudat este ca parerea dansilor a fost spusa cu aplomb dupa ce visteria bisericii a primit din partea statului un buget urias.Buget in urma caruia s-au pornit multe scandaluri, dupa cate stiti.Acum avem parte de pasaportul biometric.Este adevarat ca el nu este un pericol in sine, ci este o insinuare a fortei intunecate.Mai intai ne obisnuim cu un cifru pe fiecare aliment, pe fiecare card bancar, pe pasaport, in curand pe carnetul de conducere, putin mai tarziu pe buletinele de identitate si in final intr-un cip cat un bob de orez ce va fi implantat in brat, sub piele.

M-a mirat sa aflu ca multi habar nu au de realitatea acestui biocip.Multi habar nu aveau de codex alimentarius, iar multi altii spuneau ca este o idiotenie, o naivitate si ca nu este treaba noastra.Uite asa de la 31 decembrie 2009 Roamania este prima tara care a votat legea codex alimentarius.Uite tot asa, acum avem pasapoarte biometrice.Uite tot asa avem o falsa pandemie cu gripa porcina si oamenii au fost vaccinati pentru marirea capitalului industriei farmaceutice si pentru alte scopuri mult mai intunecate.Stiati cam cat de mare este posibilitatea de infertilitate in urma medicamentelor "codex alimentarius" sau ca vaccinul contine mercur? Si noi ce spunem? Ei, si ce daca !? Eh...sa o dam incolo de gripa, nu?Dar stiti voi ca s-a nascut o noua idee in urma acestei gripe porcine? Biocipul impotriva gripei. Acest biocip se injecteaza sub piele pentru a detecta eventualii virusi din corp permitand un bun control asupra gripei de orice natura ar fi ea.
Interesanta idee.In SUA deja multi bolnavi de Altzheimer poarta biocipul , familiile fiind chiar foarte incantate.Intr-adevar, in cazul acestei boli, aceasta tehnica poate fi buna.In sensul ca daca omul uita pe unde sa se intoarca acasa, familia il poate localiza cu ajutorul politiei prin satelit.Biocipul contine datele persoanei respective cat si arhiva medicala.Biocipul are la baza acelasi cod de bare cu aceeasi structura informatica 666.Deci nu se poate spune ca este o tampenie, pentru ca la baza chiar asta este numarul.Treaba este ca multi isi pun intrebarea daca este o coincidenta sau nu, sau cu alte cuvinte daca este voia hazardului.Hermes Tristmegistos spunea despre hazard ca este denumirea unei legi necunoscute. Deci , din punctul meu de vedere, pica aceasta varianta cu coincidenta.
Dar sa va spun un lucru care m-a amuzat teribil.Compania care a dezvotat ideea acestui biocip peste tot in lume, se numeste, Digital Angel.Adica Ingerul Digital. www.digitalangel.com/about.aspx

Mai multe detalii puteti gasi aici :

Apocalipsa Sfantului Ioan

15. Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei.
16. Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.
[...]
9. Si al treilea inger a venit dupa ei, strigand cu glas puternic: Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui,
10. Va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, in potirul maniei Sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.
11. Si fumul chinului lor se siue in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.
12. Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus.

6 comentarii:

 1. citind aceasta postare mi-a trecut prin minte un gand: oare avem noi puterea sau dreptul sa judecam toate acestea....oare in acest univers, daca ceva trebuie sa se intample, cu siguranta se va intampla....si cred ca ceea ce se va intampla va fi mereu pentru evolutia tuturor, chiar daca pentru noi este greu acum sa intelegem acest lucru.Planul Marelui Creator nu poate fi distrus cu siguranta de cineva!

  RăspundețiȘtergere
 2. observ ca toti credeti ca fiara va apare intr-o forma groaznica in fata tuturor si noi ca mari credinciosi o vom recunoaste dupa aspect si nu ne vom supune ei; dar nimeni nu se gandeste ca ea poate apare printre cei ce au trupurile asemenea noua; cum ar putea ea actiona daca nu la nivel inalt, de conducere, la acel nivel in care poate supune o masa intreaga de oameni; si culmea e ca in aceasta situatie oamenii se supun deciziilor celor inalti; cum e si in textul biblic "18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase." Deci numai cine e intelept isi va da seama cine e cel ce ne supune.
  Atat am avut de spus sa nu luati lucrurile dupa ceea ce va socheaza fizic vorbind ca nu o sa apara fiara intr-o asa maniera ca sa va indeparteze de ea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred ca exista mult prea multe persoane care gandesc precum Carmen, de aceea si suntem in situatia asta jalnica.

  Haideti sa stam in continuare cu mainile in san si sa suportam toate aceste abuzuri si ingradiri ale libertatilor personale, ca doar e planul lui Dumnezeu ca locuitorii Terrei sa fie transformati in semi-roboti, ca sclavi deja suntem, sa fie distrusa orice forma de creativitate si originalitate si sclipire si noblete in om, sa fim victime ale unui sistem bolnav.

  Pe bune, eu cred ca Dumnezeu are lucruri mai importante de facut in tot acest imens univers, si mi se pare de-a dreptul o blasfemie sa indraznesti sa gandesti ca Dumnezeu ar fi responsabil pentru ce se intampla acum pe Terra, sau pentru catastrofe naturale, sau pentru ca ti-ai ratat viata.

  Nu, oameni buni, suntem singuri responsabili pentru toate astea. Sistemul nu ar putea sa existe fara contributia si ignoranta noastra. Atata timp cat inghitim toate porcariile astea si nu facem nimic, sistemul va exista si ne va secatui complet de tot ce avem mai bun in favoarea elitei. Care elita n-are nici o treaba cu voia sau planul lui Dumnezeu, ci cu alte planuri si cauze mai intunecate.

  Degeaba stim, daca nu actionam.

  RăspundețiȘtergere
 4. Draga Doru,nu am cum sa fiu indiferenta la tot ce se intampla in lume.Cu ignoranta noastra si existenta limitata a multor dintre noi mareste sansele ca aceste sisteme diabolice si sadice sa ne domine.Insa,mi-e mila de toti cei care alearga dupa setea de putere,dupa iluzia ca pot controla totul si se mananca unii pe altii pt bani.Insa uita cu totii ca sunt prizonierii propriului iad.
  Numai bine,Doru.As dori sa-ti trimit un mail sa-ti cer o parere daca se poate.Daniela.

  RăspundețiȘtergere
 5. De acord cu Vero. Revenind la Codex alimentarius si la ordonanta din 26 ian. (ignitium pentru Romania) se constata ca a ramas fara ecou, atat in presa cat si printre oameni. Daca nici amenintarea cu otravirea nu ne mai "urneste" din amortire si prostire, inseamna ca meritam tot ce ni se intampla, pana la urma. Suntem jalnici.

  RăspundețiȘtergere